Minulog vikenda odigrani su finalni turnir Prvenstva regiona centralne, južne i zapadne Srbije, za 2000. i 2005. godište, a obe selekcije Radničkog ubedljivo su osvojile prvo mesto.

Ekipa do 19 godina, koju predvodi trener prvog tima Uroš Stevanović, prošetala se kroz turnir u Šapcu, gde je nadigrala Valjevo (29:1), Rasinu (15:3) i Šabac (15:2), dok je meč sa Valisom registrovan službenim rezultatom 5:0, zbog nedolaska valjevskog tima na utakmicu.

Pored Radničkog, iz ove grupe plasman na finalni turnir, koji je na programu 27. i 28. juna u Kragujevcu, ostvario je i domaći Šabac.

Poznati su i ostali učesnici finalnog turnira, pa će tako pored Radničkog u grupi A biti Crvena zvezda, Proleter i Stari grad, dok grupu B čine Spartak Prozivka, Banjica, Šabac i Partizan.

Posle utakmica u grupnoj fazi, po sistemu svako sa svakim, timovi će odigrati i meč za plasman u kome će se sastati sa ekipom koja je zauzela istu poziciju u suprotnoj grupi.

Selekcija Radničkog do 14 godina bila je siguran domaćin u Kragujevcu i ostvarila sve tri pobede.

Izabranici Darka Šantića slavili su protiv valjevskog Valisa (9:6), niškog Naisa (19:8) i kruševačke Rasine (7:5) i zajedno sa Kruševljanima izborili plasman u narednu fazu takmičenja.