Trener vaterpolista Radničkog, Uroš Stevanović, osvrnuo se na pogrešno tumačenje njegove izjave iz intervjua za klupski sajt, od strane pojedinih medija, koji su u svom tekstu sami izveli netačne zaključke.

U spornom delu intervjua, Stevanović je govorio o gostovanju Radničkog u Šibeniku, gde je sa domaćim Solarisom odigrao 6:6. On je naveo da se „ono što je trebalo da bude lep derbi i vaterpolo praznik pred prepunim tribinama, zbog nekih stvari pretvorilo u poražavajuću predstavu“. Pojedini mediji su preneli da se ovo odnosi i na reakcije domaćina na sudijske odluke, što je Stevanović opovrgao.

– Zbog pogrešne interpretacije mojih reči od strane nekih novinara,  pre svega želim da istaknem da uopšte nismo nezadovoljni domaćinstvom. Naprotiv, naišli smo na najbolji mogući prijem i želeo bih još jednom da se zahvalim Šibenčanima na gostoprimstvu, uslovima i dobroj utakmici. I domaćini i mi smo bili nezadovoljni suđenjem, o čemu smo razogvarali posle meča i dogovorili se da u saradnji sa svim srpskim, hrvatskim i crnogorskim klubovima učinimo nešto po tom pitanju. Suđenje nije bilo toliko neutralno koliko bi trebalo da bude i želja nam je da se to u budućnosti ispravi, kako bi glavni utisak posle utakmica bili igrači, a ne sudije – rekao je Stevanović.