Selektor juniorske reprezentacije Srbije, Uroš Stevanović, pozvao je sedmoricu igrača Radničkog na pripreme za predstojeća takmičenja, koje se održavaju u Kragujevcu.

Pripreme će se održati od 13. do 22. juna, a na prvoj prozivci će se pojaviti stariji Radosav Virijević, Luka Gavrilović, Zoran Poznanović, dok će se mlađi David Pantelić, Veljko Dončić, Lazar Antić i Uroš Trpovski reprezentativnim obavezama odazvati 20. juna, po okončanju finalnog turnir Prvenstva Srbije za 2005. godište, koje je na programu 18. i 19. juna, takođe u Kragujevcu.

U Stevanovićevom stručnom štabu je i ovoga puta koordinator mlađih selekcija Radničkog, Dragan Kozomora.

Srpske juniore ovog leta očekuju veliki izazovi. Najpre Mediteranske igre u alžirskom gradu Oranu, od 25. juna do 5. jula, zatim Svetsko prvenstvo za 2004. godište u Beogradu i Evropsko prvenstvo za 2003. godište u Podgorici.

Podsetimo, seniorska reprezentacija Srbije trenutno se priprema u Kragujevcu, za Svetsko prvenstvo u Budimpešti, a na spisku selektora Dejana Savića našla su se šestorica igrača Radničkog: Lazar Dobožanov, Luka Pljevančić, Bogdan Gavrilović, Nikola Lukić, Stefan Branković i Marko Radulović, dok je Aleksa Ukropina dobio poziv za crnogorsku, a Josip Vrlić hrvatsku reprezentaciju.