U pretposlednjem kolu Superlige, vaterpolisti Radničkog poraženi su na gostovanju niškom Naisu, rezultatom 10:7.

Za razliku od prvog duela, kada je najmlađi tim u ligi izborio nerešen rezultat, znatno iskusnije Nišlije, koje su se prethodno takmičile u regionalnoj ligi, ovoga puta bile su uspešnije.

Radnički je u drugom poluvremenu zaigrao kako ume i bio bolji rival, ali je to bilo nedovoljno da se nadoknadi minus iz prvog dela susreta.

U niškom timu prednjačili su Pavičić, Živić i Šilj sa po dva gola, dok je u Radničkom najefikasniji bio Murat Šakenov sa tri, a precizni su bili još Tanasijević, Ganić, Dino i Panić.

Radnički u poslednjem kolu dočekuje još jednog člana regionalne Triglav lige, ekipu Valjeva, u sredu od 20.45 časova, na zatvorenom bazenu SC „Park“, a ulaz je besplatan.

Nais – Radnički 10:7 (3:1,3:1,1:1,3:4)

Bazen Čair. Sudije: Stanojević i Golijanin. Isključenja: Nais 14, Radnički 15. Peterci: Radnički 1(1)

NAIS:Lazić, Mitrović 1, Pavičić 2, Ivetić 1, Dimitrijević 1, Milošević, Omerović, Đurđević, Živić 2, Šilj 2, Bolović, Milošević 1, Srojiljković, Đorđević. Trener: Luković.

RADNIČKI: Durutović, Tanasijević 1, Stanojević, Ganić 1, Mitrović, Šakenov 3, Dino 1, Panić 1, Vulović, Manić, Radovanlija, Đerković, Stjepanović. Trener:Stevanović.