Posle turnira prve runde Regionalne lige određene su i grupe za drugu i treću fazu tog takmičenja, u kojima će vaterpolisti Radničkog odmeriti snage sa ekipama sa kojima se nisu sastajali na prvom turniru.

Na turniru druge runde, u Budvi, Kragujevčani će igrati sa timovima Novog Beograda, Mladosti iz Zagreba, Jadrana iz Herceg Novog i domaće Budve, od 21. do 23. januara. U toj grupi našli su se još Solaris iz Šibenika i Primorac iz Kotora, sa kojima su se Kragujevčani već sastajali u Splitu, pa se neće ponovo nadmetati.

Druga grupa druge faze igra se u Beogradu, gde će Jug, Šabac i Partizan igrati protiv Crvene zvezde, Jadrana i Mornara iz Splita.

Na turniru treće faze Radnički će od 18. do 20. februara u Kragujevcu ugostiti Jug, Šabac i Partizan, kao i Solaris i Primorac sa kojima je igrao u Splitu.

Druga grupa treće faze održaće se u Zagrebu, gde će se nadmetati Mladost, Jadran iz Splita, Jadran iz Herceg Novog, Mornar, Novi Beograd, Budva i Crvena zvezda.

Završni turnir četiri najbolja sastava Jadranske lige predviđen je za 11. i 12. mart.

Posle prve runde na tabeli vode Novi Beograd (18 bodova) i Jug (15), koji imaju utakmicu više od splitskog Jadrana (13) i Radničkog (11) koji ih prate.