Mladi vaterpolisti Radničkog tokom proteklih nedelju dana gostovali su u Singapuru, gde su tradicionalno učestvovali na turniru Pejser vaterpolo akademije.

Za razliku od prethodna dva navrata, kada su osvojili zlato i srebro, rezultat je ovoga puta bio u drugom planu, jer su se Kragujevčani nadmetali sa dve-tri godine starijim rivalima. Uprkos tome, uspeli su da ostvare polovičan učinak od tri pobede i poraza, što je dobar rezultat ako se uzme u obzir razlika u godinama.

To iskustvo igranja sa starijim protivnicima im je puno značilo, a posebne benefite izvukli su iz duela sa dečacima sa drugih meridijana iz različitih vaterpolo škola.

Šumadinci, predvođeni trenerom Filipom Batinićem i sportskim direktorom Nikolom Tomaševićem, u zemlju koja predstavlja sinonim bogatstva i prosperiteta modernog sveta stigli su nekoliko dana ranije, pa su imali i dosta vremena da uživaju u njenim atrakcijama.

Posetili su prelepe plaže, savremene parkove, moderne delove grada i mnoge druge znamenitosti, pa se iz ove daleke zemlje vraćaju puni utisaka, lepih iskustava i novih prijateljstava.