Mlađi kadeti Radničkog (2004. godište) ostvarili su veliki uspeh osvajanjem srebrne medalje na finalnom turniru Kupa Srbije, odigranom ovog vikenda u Valjevu, a malo je nedostajalo i da se okite najsjajnijimodličjem.

Dečaci koje predvodi trener Darko Šantić do ovog turnira imali su sve pobede, pa su u Valjevo otišli sa maksimalnim brojem bodova (6). Tako su značajan deo posla obavili na polufinalnom turniru, ali su ih u završnici očekivale odlučujuće borbe.

Kragujevčani su pobedničko postolje praktično obezbedili u prvom kolu, ubedljivom pobedom nad Partizanom 2, rezultatom 11:4. Usledile su odlučujuće borbe za podelu medalja, pošto su se u preostala dva meča sastali sa ekipama koje su, ispostavilo se, upotpunile pobedničko postolje.

Posle velike borbe Radnički je pretrpeo minimalan poraz od Partizana 1 (6:5) i ostao bez zlata koje je tako pripalo „crno-belima“, ali mu se ukazala prilika da se domogne srebra. Tu šansu kragujevački tim nije propustio, pošto je odigrao nerešeno sa domaćim Valisom (3:3) i tako završio takmičenje na deobi drugog mesta, ali sa srebrom oko vrata zbog bolje gol-razlike.

Rezultati: Crvena zvezda – Partizan 3:11, Valis – Dunav 6:4, Partizan 2 – Radnički 4:11, Partizan 2 – Dunav 4:11, Partizan – Radnički 6:5, Valis – Crvena zvezda 8:7, Crvena zvezda – Partizan 2 14:4, Valis – Radnički 3:3, Partizan – Dunav 9:6.

Tabela: Partizan 1 15, Radnički 10, Valis 10, Dunav 6, Crvena zvezda 3, Partizan 2 0.