Kragujevački vaterpolo klub Radnički dobio je novi sajt, na adresi www.kvkradnicki.com, na kojoj će od sada ljubitelji kluba i čitavog srpskog vaterpola moći da pronađu najnovije informacije, ali i da saznaju sve o celokupnoj klupskoj istoriji.

Već na naslovnoj strani posetioci će moći da vide dosta korisnih informacija. Pored slajdera sa najnovijim vestima, tu su odbrojavanja do tri naredne utakmice Radničkog, rezultati u poslednje četiri utakmice, kao i tabela i lista strelaca Superlige.

Tu je i slajder sa prvotimicima Radničkog, a klikom na nekog od njih može se videti njegova biografija, učinak po takmičenjima, ukupna statistika i lista svih utakmica koje je odigrao za Radnički.

U sekciji „O nama“ nalazi se istorija kragujevačkog vaterpola i informacije o bazenu na kom igramo, gradu u kom se nalazimo i našim kontakt podacima.

Sledi odeljak „Vesti“ sa najnovijim klupskim dešavanjima, dok se u sekciji „Klub“ nalaze roster prvog tima, informacije o školi vaterpola i upisu, te biografije naših trenera i funkcionera.

U kategoriji „Rezultati“, u podmeniju „Svi rezultati i strelci“ nalazi, se spisak svih utakmica koje je KVK Radnički odigrao, a klikom na neku od njih mogu se videti detalji, poput rezultata po četvrtinama, igrača koji su nastupali na njoj i strelaca. Tu je i večna lista strelaca KVK Radničkog, na kojoj su svi igrači koji su ikada nastupali za naš tim. Klikom na labelu utakmice igrači će se soritrati po broju nastupa za Radnički.

U „Rezultatima“ se mogu pronaći i rezultati Radničkog po sezonama, sa tabelama i listom strelaca Radničkog u tom takmičenju. Posebno interesantan za sve ljubitelje vaterpola je odeljak Superliga u kom su tabela, rezultati i strelci iz svih klubova. Takođe, i klikom na neku od utakmica drugih klubova mogu se videti sastavi, strelci i ostali detalji.

Na kraju se nalaze informacije o Memorijalnom turniru „Nenad Nena Manojlović“, koji Radnički organizuje anualno.

Sajt Radničkog je u potpunosti prilagođen PC računarima, laptopovima, tabletima, mobilnim telefonima, pa mu možete pristupiti sa različitih uređaja.