Kadetska ekipa Kragujevačkog vaterpolo kluba Radnički osvojila je međunarodni turnir u Singapuru, na kom su još učestvovali timovi iz Mađarske, Velike Britanije, Malezije i domaća Pejser vaterpolo akademija.

Kragujevčani su bili perfektni na putu do trofeja, pošto su u ligaškom delu ubedljivo savladali sve učesnike turnira: malezijske timove Trajdents (16:7) i DSA (9:6), mađarski YBL (14:3), britanski Votford (15:4) i domaći Pejser (10:5).

Izabranici Dragana Kozomore zatim su u finalnom duelu ponovo potvrdili da su najbolji tim, savladavši još jednom Singapurćane, ovoga puta sa 14:8. Bronzana medalja pripala je Mađarima, koji su sa 12:4 savladali malezijski DSA, dok je u okršaju za peto mesto Votford nadigrao Trajdentse (8:4).

Vaterpolisti Radničkog su tako na sjajan način krunisali desetodnevne pripreme u Singapuru, tokom kojih su pre turnira sparingovali sa domaćinom.

Pored obaveza, kragujevački dečaci imali su i dosta slobodnog vremena za obilazak turističkih atrakcija Singapura, pa se iz ove daleke zemlje vraćaju puni utisaka, lepih iskustava i novih prijateljstava.