Posle juniora Radničkog (2001. godište) i mlađi juniori (2002) osvojili su bronzanu medalju na finalnom turniru Prvenstva Srbije, održanom u ponedeljak i utorak u Valjevu.

Prvog dana turnira Kragujevčani su u prepodnevnom terminu savladali Crvenu zvezdu sa 12:9, da bi u večernjem, posle dosta uzbuđenja i preokreta, u samom finišu pretrpeli poraz od Novobeogradskih vukova (10:9). Vidljiv je bio umor izabranika Nikole Stanojevića, koji su tog dana odigrali dva meča, za razliku od ostalih rivala koji su samo po jednom uskakali u bazen.Kako su Crvena zvezda i Vukovi drugog dana turnira odigrali nerešeno (12:12), Radničkom je pripalo drugo mesto u grupi i borba za bronzu.

Rival u meču za treće mesto bio im je domaći Valis, a Kragujevčani su od starta krenuli jako i poveli sa 7:0. Potom su smanjili gas i mirno priveli meč kraju – 11:8.

Šampionska titula pripala je Banjici, nakon finalnog trijumfa nad Vukovima – 12:7, dok je u okršaju za peto mest Crvena zvezda lako izašla na kraj sa Singidunumom – 13:7.

Predstojećeg vikenda Radnički će biti domaćin finalnog turnira Prvenstva Srbije za 2004. godište.