Posle Letnje škole plivanja, Vaterpolo klub Radnički organizuje i besplatan upis u svoje redove, za dečake i devojčice rođene od 2012. do 2017. godine, uz besplatnu članarinu prva tri meseca.

Treninzi će se od 1. septembra održavati četiri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom, subotom i nedeljom, u periodu od 18 do 19 časova, na zatvorenom bazenu SPD „Radnički“.

Kroz stručno vođstvo odličnih trenera, svi polaznici će imati priliku da se upuste u svet plivanja i vaterpola, bez obzira na trenutni plivački nivo, jer će se program sprovoditi kroz nekoliko grupa, od obuke neplivača, preko usavršavanja poznatih i učenja novih stilova plivanja, do osnova vaterpola i ulaska u takmičarske selekcije.

– Želimo da Kragujevac bude grad plivača i sportista i pozivamo svu decu da nam se pridruže u novoj besplatnoj akciji koju sprovodimo. Radićemo sa decom svih nivoa veština, tako da su dobrodošli i oni koji nikada nisu uskočili u vodu, kao i oni koji već plivaju ili žele da otkriju čaroban svet vaterpola. Naši treninzi se ne sastoje samo od tehnika plivanja i osnova vaterpola. Nastojimo da svakom detetu omogućimo i rast, razvoj i usvajanje veština koje će im koristiti u životu, bilo da se radi o disciplini, timskom radu ili samopouzdanju – rekao je Dragan Kozomora, koordinator mlađih selekcija Vaterpolo kluba Radnički.

Prijavljivanje je otvoreno i može se obaviti pozivom na broj: 063/1935854.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VK Radnicki Kragujevac (@kvkradnicki)